Organisatie

Organisatie

De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag, vanaf 08:00 uur tot 16:45 uur. Op woensdag zijn wij tot 20.00 uur geopend!

Voor het maken van afspraken wordt u verzocht vóór 10.00 uur ’s ochtends te bellen.

- Tandarts Henden werkt op maandag, woensdag en vrijdag;
- Tandarts Doestzada op maandag en vrijdag;
- Tandarts Gámez Cuesta op dinsdag, woensdag en donderdag;
- Mondhygiëniste Marja werkt op maandag,dinsdag en donderdag;
- Preventieassistente José op maandag t/m vrijdag 's ochtends.

Er is iedere dag tijd gereserveerd voor spoedeisende zaken, zoals een pijnklacht of afgebroken kies. U kunt dan op dezelfde nog terecht mits u op tijd (voor 10.00 uur) belt. Spoedplekken worden per dag ingevuld en kunnen niet één of twee dagen vooruit worden toegezegd.

De assistentes zijn uw aanspreekpunt, zij zorgen voor een goed contact tussen u en de behandelende tandartsen. Zij zullen bij het maken van (telefonische) afspraken u begeleiden en waar nodig aanvullende vragen stellen naar de reden van uw komst. Dit gebeurt om een goede tijdsplanning te kunnen maken. Uiteraard gaan zij zorgvuldig en discreet met zorginhoudelijke informatie om, ook voor de assistentes geldt een beroepsgeheim.

De assistentes hebben meer taken: zij dragen zorg voor een goede organisatie, assisteren bij alle behandelingen, beantwoorden graag uw vragen en zijn mede verantwoordelijk voor een professionele maar vriendelijke uitstraling in de praktijk. De assistentes kunnen sommige tandheelkundige verrichtingen zelfstandig uitvoeren.  José voert als preventieassistente de volgende handelingen uit; uitgebreid reinigen en polijsten van gebitten, het geven van mondhygiëne instructie op maat (waaronder ook het geven van poetslessen aan  kinderen) en het sealen van blijvende kiezen bij kinderen.

Alle assistentes zijn bevoegd om röntgenfoto’s te maken, geringe gebitsreinigingen uit te voeren (tandsteen bij de ondertanden) en het geven van fluoride behandelingen bij kinderen.